Toegangscontrole

Wie laat jij binnen?

Toegang elektronisch

Bij traditioneel sleutelbeheer is het vaak lastig om bij te houden wie sleutels heeft en hoe je om moet gaan bij verloren sleutels. Dat behoort met een toegangscontrolesysteem tot het verleden. Iedere gebruiker krijgt een elektronische sleutel (‘tag’, druppel’), waar bepaalde rechten aan zijn toegekend. Zo wordt het beheer erg eenvoudig en kunnen ‘vergeten’ of verloren sleutels eenvoudig worden uitgeprogrammeerd. Daarnaast is er altijd een actueel overzicht van wie aanwezig is, wat erg belangrijk is bij calamiteiten. Alert Systems ontwerpt graag samen met jou een plan op maat.

Toegang standalone

Om één deur te beveiligen zijn er goede en betaalbare oplossingen. Een mooi voorbeeld is de ‘gecodeerde’ deurkruk. Deze vervangt eenvoudig de bestaande deurkruk, zodat onbevoegden niet zomaar en zonder toestemming naar binnen kunnen komen.

Besturingstechniek

Wil je een elektrische poort of garagedeur op afstand bedienen, verlichting op tijd inschakelen of heb je apparatuur die je op een bepaalde manier wilt besturen? Daarvoor bieden wij diverse oplossingen.

Intercom

Met een intercomsysteem kun je praten met personen die aan de deur staan, zonder dat je de deur hoeft te openen. We hebben modellen met audio, maar ook systemen waar een camera met beeldscherm bijgeleverd is.

Toegang? Dat bepaal jij!

Zeg eens eerlijk, heb jij volledig zicht op wie er allemaal binnenkomen bij jouw bedrijf? Welke medewerkers, klanten en leveranciers? Heb je dat niet 100% compleet, dan wordt het tijd voor een toegangscontrole van Alert Systems. Hiermee kun je op een efficiënte wijze aanwezigheid registreren en heb je snel een overzicht. Dat is essentieel bij calamiteiten en natuurlijk om ongewenste personen buiten de deur te houden.

Dat doen we bij Alert Systems niet alleen voor bedrijven. Ook het beperken van toegang tot je woonhuis voor onbevoegden regelen wij graag. Wij leveren zowel kleine toegangscontrolesystemen, voor toegang via één deur, als complete installaties voor het managen van toegang in bedrijfsgebouwen. Onze systemen zijn op diverse manieren te bedienen, op zowel conventionele als zeer geavanceerde wijze. Helemaal afgestemd op wat jij wilt.

Neem contact op

Zoek jij de juiste toegangscontrole voor jouw situatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee wat voor jouw situatie en binnen jouw budget de beste, meest veilige en geschikte veiligheidsoplossingen voor toegangscontrole zijn. Het best passende systeem gevonden? Dan regelen wij de complete installatie. Uiteraard staan wij ook daarna altijd voor je klaar. Een langdurige samenwerking en jouw optimale veiligheid zitten in ons dna.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?