Toegang elektronisch

Bij traditioneel sleutelbeheer is het vaak lastig om bij te houden wie sleutels heeft en hoe je om moet gaan bij verloren sleutels.

Met een toegangscontrole systeem kan dit niet gebeuren, omdat iedere gebruiker een elektronische sleutel (“tag”, “druppel”) krijgt waar bepaalde rechten aan zijn toegekend. Zo wordt het beheer erg eenvoudig en kunnen “vergeten” of verloren sleutels eenvoudig worden uitgeprogrammeerd. Daarnaast is er altijd een actueel overzicht van wie aanwezig is, wat erg belangrijk is bij calamiteiten. Wij ontwerpen graag samen met u een plan op maat.

 

Toegang standalone

Om één deur te beveiligen zijn er ook goede en betaalbare oplossingen. Een mooi voorbeeld is de “gecodeerde” deurkruk; deze vervangt eenvoudig de bestaande deurkruk, zodat onbevoegden niet “zomaar” binnen kunnen komen.

 

Besturingstechniek

Wilt u een elektrische poort of garagedeur op afstand bedienen, verlichting schakelen op tijd of hebt u apparatuur die u op een bepaalde manier wilt besturen, dan hebben wij diverse oplossingen.

 

Intercom

Met een intercomsysteem kunt u praten met personen die aan de deur staan, zonder dat u de deur hoeft te openen. We hebben modellen met audio maar ook systemen waar een camera met beeldscherm bijgeleverd is.