Wie is Alert Systems?

Alert Systems is een oer-hollands bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsoplossingen.
Het bedrijf is in 2004 opgericht en heeft een showroom op de Haagdijk 74 in Breda.
Daar wordt ruimschoots de tijd genomen om de persoonlijke beveiligingsbehoefte van onze klanten te inventariseren. Nagenoeg alle alarmsystemen en bewakingscamera’s kunnen we demonstreren, zodat U precies weet welke kwaliteit u kunt verwachten. Onze klantenkring varieert tussen particulieren, het MKB en (semi) overheid.

Geschiedenis

Begin 2004 wilden Onno Bal en Peter van den Berg, beveiligers in hart en nieren, allebei een draadloos inbraakalarm aanschaffen om hun woningen te beveiligen. Dit bleek nogal een behoorlijke uitdaging te zijn: installateurs deden eigenlijk alleen bedrade alarmsystemen (goed, maar duur, en meldkamerverplichtingen) en daarnaast had je alleen maar hobbyoplossingen zoals de bouwmarkten. (“Als het niet in het rek ligt, dan hebben we het niet.”) Vandaar dat we verder gingen zoeken. Over de grens vonden we een prachtige oplossing, die vandaag de dag nog steeds ons paradepaardje is: het ST-3000 alarmsysteem. Een korte tijd later was het bedrijf Alert Systems geboren.

Om onze klanten nog beter te adviseren zijn we begin 2007 vanuit het industrieterrein verhuisd naar de Haagdijk in Breda. Als een van de eerste in Nederland hadden wij een professionele showroom met een compleet assortiment elektronische beveiligingsproducten en installatieservice. Dankzij eigen import bieden wij unieke producten terwijl u profiteert van het inkoopvoordeel.

Over onze webshop:

In ieder van ons schuilt een beveiligingsspecialist..?

Rob Ross was een kunstschilder die in zijn televisieserie The Joy of Painting (bijna) iedereen deed doen geloven dat het schilderen kinderspel was. Door een paar streken met zijn verfkwast ontstond er binnen enkele minuten de meest fascinerende landschappen. Grappig dat veel webshops die gespecialiseerd zijn in beveiliging u precies dezelfde droom voorspiegelen: bestel maar, betaal maar en u zult een gelukkig mens worden. Let u vooral goed op de geweldige specificaties. En verdwaal niet in het aanbod.

Bob Ross

The Joy of Painting

Bij Alert Systems nemen wij uw beveiliging uiterst serieus. Vandaar dat wij ook een webshop hebben, maar dan nét even iets anders: wij bieden namelijk complete pakketten, inclusief professionele begeleiding en montage, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Bent u installateur, handelaar of wilt u graag zelf experimenteren, dan kunt u een wachtwoord aanvragen. U kan dan goederen bestellen voor de laagst mogelijke prijs, maar zonder service en ondersteuning.

Aan u de keuze.