Over ons

Jij en jouw veiligheid
staan bij ons centraal!

Over ons

Al vanaf 2004 is het oer-Hollandse Alert Systems in de regio Breda een bekende en betrouwbare partner voor allerlei beveiligingsoplossingen. Met een eigen showroom aan de Haagdijk in Breda, waar ons professionele team graag uitgebreid de tijd neemt om jouw persoonlijke beveiligingsbehoeften te inventariseren.

Vanaf 2019 is Alert Systems uit Breda samengegaan met M2 Beveiliging uit Eindhoven. Een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf met al meer dan 17 jaar ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt, alsmede de semi-overheidsinstellingen in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jou een nog completer pakket aan professionele producten en diensten aanbieden. En maatwerk natuurlijk!

Graag stellen wij onze volgende expertise in dienst van jou:

  • Alarmsysteem
  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Brandmeldsysteem
Contact

Wij houden al een oogje in het zeil sinds

2004

Betrouwbaarheid, kennis, certificering en altijd persoonlijke aandacht

Dat zeggen we niet zomaar! Te allen tijde willen we zorgen voor een veilig en goed gevoel bij jou. Daarbij staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossingen voor je situatie, gebruikmakend van onze expertise. Met erkenningen op gebied van brand– en inbraakbeveiliging leveren wij professionele producten en diensten conform de huidige regelgeving.

Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken, die passen bij jou en waar jij een goed gevoel bij hebt. Onze veiligheidsadviseurs onderscheiden zich door professionaliteit op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche, gecombineerd met gedegen opleidingen. Je kunt ervan op aan: jouw veiligheid staat bij ons voorop.

Heb jij te maken met beveiligingsvraagstukken? Dan nodigen wij je van harte uit vrijblijvend contact op te nemen met onze beveiligingsadviseurs om deze te bespreken. Wij kijken niet alleen naar je huidige beveiliging, maar denken ook met je mee op de lange termijn. Betrouwbaarheid en een duurzame samenwerking, daar gaan we voor. Dat maakt Alert Systems tot dé partner in jouw beveiliging!

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?