Met mySmartControl bent u staat om uw Alphavision ML beveiligingsinstallatie op afstand te bedienen. Ontvang direct een bericht in geval van een alarm. Vergeten in te schakelen? Geen probleem, u kunt met de handige app eenvoudig de status van het systeem controleren en alsnog inschakelen. De app is meertalig en beschikbaar voor iOS en Android.
Maar er komt meer….: de app zal snel uitgebreid worden met onder andere alarmverificatie, tablet lay-out, messaging en smartwatch ondersteuning. Houd de site dus in de gaten!

Uitgebreide mogelijkheden

Met de mySmartControl app kan het alarmsysteem op afstand bediend worden. Uiteraard kan het systeem met de app in- of uitgeschakeld worden. Maar daarnaast is het ook mogelijk om een (defecte) detector te overbruggen. Zo kan het alarmsysteem toch ingeschakeld worden. Een handeling die op het traditionele keypad bijna niet gebruikt wordt maar nu in een handomdraai beschikbaar is.

De status van het complete systeem en de individuele detectoren is real-time beschikbaar. Uiteraard ontvangt u een bericht (push) op de smartphone in geval van een alarm.

Met mySmartControl heeft u het alarmsysteem binnen handbereik, waar ook ter wereld!

voorwoningbedrijf

mySmartControl is geschikt voor uw alarmsysteem thuis en op de zaak. In de app kunt u meerdere locaties beheren. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om thuis, op de zaak en bijvoorbeeld de sportvereniging het alarmsysteem te bedienen en alarmen te ontvangen.

onafhankelijk

De opbouw van mySmartControl is merkonafhankelijk. In de compatibiliteitslijst (zie FAQ) staan de systemen die momenteel ondersteund worden.

smartphones

De mySmartControl app is momenteel geschikt voor iOS van Apple en Android van Google. Per mySmartControl account kunnen meerdere smartphone gebruikers aangemeld worden. Zo ontvangt iedereen een bericht in geval van een alarm.

mysmartfoto

mySmartControl gelanceerd!

De eerste versie van de nieuwe mySmartControl app is gelanceerd. Na een uitvoerige ontwikkel en testperiode hebben zowel Apple als Google de app toegelaten tot de app stores. Vanaf nu kunnen eindgebruikers en installateurs gebruik maken van deze innovatieve en gebruiksvriendelijke app.

mlsmartphone

Nieuwe functies!

In de nieuwste versie van mySmartControl zijn diverse functies toegevoegd:

  • Rebranding voor installateur, eigen logo en adresgegevens in de app
  • Portal voor installateur om accounts te beheren
  • In een keer alle secties in- of uitschakelen
  • Geluid per event type instelbaar
smartphone

Duidelijk en overzichtelijk

Maak een afspraakMeer informatie