Camerasysteem

CAMERASYSTEEM

Camerasysteem: welke keuze?

Tegenwoordig ziet u ze bijna overal: een camerasysteem. Het aanbod voor beveiligingscamera’s is heel erg groot. De juiste keuze maken is dan ook erg lastig: Waar moet u beginnen? En waar moet u op letten? Alert Systems helpt u bij het maken van die keuze. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en zoeken we naar het camerasysteem wat perfect bij uw situatie past. Als u kiest voor een camerasysteem van Alert Systems kunt u rekenen op de juiste kwaliteit en service. De camerabeelden worden aangesloten op een beveiligd internet-netwerk, zo kunt u via Wi-Fi of 3G/4G uw beelden met een smartphone, tablet of ander beeldscherm altijd en overal ter wereld bekijken.

Professioneel en compleet camerasysteem

Een professioneel en compleet camerasysteem met de juiste kwaliteit vraagt om kennis van een expert. Om deze kwaliteit te evenaren moet er met veel aspecten rekening gehouden worden. Denk aan: lichtinval, megapixel, plaatsing, resolutie etc. Alert Systems garandeert de juiste kwaliteit en installatie voor onze systemen. Met een camerasysteem kunt u altijd en overal overzicht bewaren en een veilige situatie creëren. U kunt namelijk wanneer u thuis zit uw bedrijfspand in de gaten houden, of juist wanneer u aan het werk bent kijken wat er rondom uw huis gebeurt. Alle beelden worden opgeslagen op de harde schijf in de recorder, zo kunt u op elk moment, wanneer het u het beste uitkomt, rustig de beelden bekijken. Wanneer het nodig is, kunt u de beelden opslaan op bijvoorbeeld een USB-stick en bewijs opslaan.

Alarm slaan

De camerasystemen die wij bij u installeren kunnen worden aangesloten op een particuliere meldkamer voor videosurveillance (Videoverificatie). Bij een verdachte situatie of alarmmelding van een inbraakinstallatie komen de beelden bij deze meldkamer terecht en kunnen zij de camera beelden bekijken en beoordelen. De politie rijdt tegenwoordig niet zomaar op een alarmmelding. Enkel bij een geverifieerd alarm middels een geverifieerd persoon. Dit is wanneer iets of iemand getuige is van een inbraak(poging). Middels een camerasysteem kan een geverifieerd alarm gerealiseerd worden. Bij een inbraak wordt de politie ingeschakeld en worden de camera beelden doorgegeven aan de politie meldkamer. Deze zal de camera beelden gebruiken om de daders op te pakken.

Interesse?

Heeft dit artikel uw interesse aangewakkerd? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Dit kan door het bijgevoegde contactformulier in te vullen of u kunt bellen met: 076 530 9368.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?