Camerabewaking

Kijk mee met camerabeveiliging

Keuzes maken voor camerabewaking

Op zoek naar het juiste camerasysteem voor jouw woning en/of bedrijfspand? Zie jij echter door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk, met zo’n groot aanbod aan beveiligingscamera’s en camerasystemen op internet. Waar moet je gaan zoeken en op letten? Alert Systems helpt je graag aan camerabeveiliging op maat, voor jouw situatie geschikt. Compleet geleverd en geïnstalleerd en met garantie.

Kwaliteit camera's

Met een camerabeveiliging van Alert Systems ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste oplossing. De camerabeelden kun je gemakkelijk op je smartphone, tablet of beeldscherm live uitkijken en eenvoudig terugzoeken. Het camerasysteem wordt aangesloten op een beveiligd netwerk. Is er internet aanwezig, dan kun je overal op afstand de beelden bekijken. Waar dan ook ter wereld.

Alarm genereren met een camera

Met een camerasysteem van Alert Systems is het mogelijk om een alarm te genereren en deze als een pushmelding op uw telefoon te ontvangen. Ideaal voor het beveiligen van een terrein of schutting. Door middel van de technologie 'tripwire' kunnen wij denkbeeldige lijnen tekenen in de camera beelden. Zodra iemand over de lijn heen loopt wordt er een alarm genereren. Het alarm kan doorgemeld worden naar je mobieltje met een afspeelfilmpje. Door naar rechts te 'swipen' speelt het filmpje zich af.

Meer controle en beheer met camerabewaking

Een beveiligingscamera met kwaliteitsbeelden vraagt om specialistische kennis van een expert. Daarvoor ben je bij Alert Systems aan het juiste adres. Voor camerabeveiliging met altijd een minimale resolutie van Full HD of 4K (4x Full HD). Bedrijfsmatig kunnen we een stap verder gaan door intelligentie toe te passen, zoals kentekenregistratie, people counting, line crossing, face recognition, object missing, heat map etc. Voor iedere wens of situatie hebben wij de professionele oplossing.

Met camerabewaking of een beveiligingscamera is het mogelijk om op plaatsen te kijken waar je zelf niet bent. Zo kun je thuis je bedrijf in de gaten houden of juist andersom. Naar wens kunnen de beelden opgenomen worden, zodat je later de beelden kunt terug kijken. Deze beelden kunnen dienen als bewijsmateriaal, maar bijvoorbeeld ook voor trainingsdoeleinden of procesbeheer, of worden doorgezet naar de politie.

Neem contact op

Wat wil jij zien?

Het antwoord daarop is natuurlijk: ‘Alles!’ En dat kan ook. Heb jij daarbij behoefte aan goed advies of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij een kop koffie bespreken we samen met jou alle mogelijkheden en welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Bij voorkeur bouwen wij een lange en prettige samenwerking op met onze klanten. Wij kijken daarom graag met een professioneel oog met je mee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?