Beveiligingssysteem

Beveiligingssysteem

BEVELIGINGSSYSTEEM

Welk gebouw ook, een groot, vrijstaand huis of een twee onder een kap woning, een kledingwinkel of een elektronica zaak: onder elk dak is de kans aanwezig dat er ingebroken wordt. Om deze kans kleiner te maken is de aanschaf van een beveiligingssysteem een aanrader. Het werkt preventief: mogelijke inbrekers kunnen afschrikken wanneer ze zien dat uw gebouw beveiligd is. Maar het werkt ook bij daadwerkelijke inbraken: wanneer er daadwerkelijk ingebroken wordt zal de sirene van het alarmsysteem afgaan, ook dit schrikt inbrekers nog voor binnenkomst vaak af. Het beveiligingssysteem wordt gekoppeld aan uw mobiel en/of een meldkamer.

BEVEILIGINGSPLAN BEVEILIGINGSSYSTEEM

Nog voor er iets geïnstalleerd wordt, wordt er een beveiligingsplan samengesteld. Op locatie wordt het risico ingeschat en het beveiligingssysteem uitgetekend. De bewegingsmelders worden geprojecteerd en in strategische hoeken worden geplaatst, zodat het de beste beveiliging oplevert. Het beveiligingsplan zal volledig met u besproken worden en er wordt gekeken naar de nodige maatregelen die genomen moeten worden. Voor een goede werking van het systeem moet het alarmsysteem aangesloten worden op een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Wanneer er een alarmmelding is zullen zij namelijk zo snel mogelijk contact met u zoeken en, wanneer nodig, ook met de politie. Door samenwerking met een PAC is de kans op het pakken van de inbreker groter en zijn de gevolgen kleiner.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Alert Systems is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen. Wij garanderen het juiste en advies en de juiste kwaliteit. Samen met uw wensen en de eisen van uw verzekering stellen wij een persoonlijk plan samen dat precies voldoet aan uw wensen, maar ook aan de regelgeving. Zo geven wij u en uw verzekeraar de benodigde zekerheid dat uw systeem voldoet aan de juiste eisen. Na installatie kunnen wij een BORG/VEB certificaat afgeven van het geïnstalleerde beveiligingssysteem. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat u een veilig en zeker gevoel heeft met de werking van onze systemen.

Om te verzekeren dat het systeem werkt en zal blijven werken is onderhoud gewenst. Alert Systems komt één keer per jaar langskomen voor een controle aan het systeem. De kans op storingen wordt hierdoor kleiner en uw beveiligingssysteem zal langer mee gaan. Kortom u krijgt de garantie op een goed werkend systeem die werkt bij een daadwerkelijke inbraak. Tijdens een controle zal u moeten denken aan updates van de software, het testen van de sirenes, het controleren van de alle sensoren etc.

Neem contact op

Wil jij geruster slapen met een veilig gevoel?

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw gebouw, woning of bedrijfspand? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Dit kan door het bijgevoegde contactformulier in te vullen of u kunt bellen met: 076 530 9368

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?