Bedraad alarmsysteem

Bedraad alarmsysteem kopen?


Twijfelt u om een bedraad alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand te kopen? Een alarmsysteem zorgt voor meer controle en beheer in uw huis of pand. Een ongewenst persoon wordt gedetecteerd door een bewegingsmelder en zorgt voor een alarmsignaal. De sirene gaat af en u wordt gewaarschuwd middels een app of telefonisch door een particuliere alarmcentrale (PAC). Vertrouwt u de situatie niet dan kan de politie worden opgeroepen en/of de centralist volgt de afgesproken protocol op.Hoe werkt een alarmsysteem?


Een alarmsysteem is een signaleringssysteem en signaleert zo snel mogelijk een inbreker of indringer. Signaleren doen we door middel van verschillende sensoren. Voor ruimte bewaking worden bewegingsmelders gebruikt die op basis van warmte en beweging detecteren. Zodra iemand in de ruimte loopt met een lichaamstemperatuur van een mens dan wordt deze persoon gedetecteerd. Voor deuren en ramen worden magneetcontacten gebruikt. Bij een alarmmelding gaat de binnen sirene af en de flitser op de voorgevel wordt geactiveerd.


Daarnaast kunnen op het alarmsysteem andere sensoren worden aangelsoten, denk hierbij aan (optische/thermische) rookmelders, poortcontacten, trilcontacten, glasbreukmelders, paniekknoppen en/of mistgenertoren. Het is eveneens mogelijk om een inbraakinstallatie te koppelen met een toegangscontrole systeem en/of camera systeem.

Alarmsysteem met of zonder meldkamer (PAC)


Wanneer een alarmsysteem wordt aangesloten op een meldkamer dan heeft dit extra voordelen. Bij een inbraakmelding wordt de waarschuwingsadressen direct gebeld. Eventuele hulpdiensten worden meteen ingeschakeld en uw opvolgingstijd wordt versneld. Hierdoor is er in geval van nood meteen hulp onderweg en wordt een snelle responstijd behaald. In geval van een medisch noodgeval kan dit levens redden, maar ook als het alarm afgaat vanwege een inbraak is de kans veel groter dat de inbrekers gepakt zullen worden. Een abonnement bij een meldkamer zorgt ervoor dat er ten alle tijden over je huis gewaakt wordt. Ook wanneer je zelf niet thuis bent. Echter een meldkamer abonnement is niet verplicht.


Voordelen van meldkamer


• 24 uur controle en toezicht op uw beveiliging
• Centralist handelt iedere melding persoonlijk af
• Inschakel controle en registratie
• Altijd verzekerd van een snelle reactie
• Eventueel inschakelen van een bewakingsbedrijf
• Assistent van uw alarmsysteem
• Storingsmeldingen monitorenDraadloos of bedraad alarmsysteem


Wij adviseren om een alarmsysteem zo veel mogelijk bekabeld aan te sluiten indien mogelijk. Een bedraad alarmsysteem is minder storingsgevoelig en de batterijen hoeven niet vervangen te worden. Als bekabeling niet mogelijkheid is dan kan draadloos worden toegepast. Draadloze sensoren werken op basis van een batterij en staan in verbinding met een draadloze ontvanger. De draadloze ontvanger en draadloze sensoren communiceren met dezelfde frequentie. Gaat u verhuizen en wilt u een Alarmsysteem in huis? Zorg alvast dat de bekabeling voor de sensoren in huis worden aangelegd. Neemt intussen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Alarmsysteem met app


Het alarmsysteem kan gekoppeld worden een bestaande netwerk. Hierdoor kan het alarmsysteem gebruikt worden door middel van een app. Met de app kan eenvoudig op afstand het alarm aan- en uitgezet worden. Daarnaast worden alle meldingen naar je mobiel gestuurd en kan het logboek bekeken worden. Via de app kan de status van het alarm snel en eenvoudig worden afgelezen.


Veiligheid voor nu en in de toekomst

Alert Systems uit Breda is een specialist in het installeren van beveiligingssystemen. Wij luisteren naar jouw wensen en geven je een advies op maat. Op basis hiervan en de gestelde eisen van de verzekeraar, stellen we een persoonlijk beveiligingsplan op dat uiteraard voldoet aan de wet- en regelgeving van beveiliging. Zo heb jij de zekerheid dat je woning of bedrijfspand optimaal beveiligd wordt.

Alarminstallaties van Alert Systems zijn op vele manieren uit te breiden. Zoals met sirenes, bewakingscamera’s, brandbeveiliging en toegangscontrole. Om de garantie op beveiliging van jouw woning of bedrijfspand te kunnen blijven garanderen, is onderhoud op het alarmsysteem echter noodzakelijk. Ook dat regelen wij graag voor je. De kans op storingen wordt hierdoor verminderd en de levensduur van het systeem vergroot. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met de monteur bepaalde organisatorische veranderingen te bespreken.

Neem contact op

Wil jij geruster slapen met een veilig gevoel?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze beveiligingsadviseurs, om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Ook komen we graag bij je langs voor een advies op maat. Zo komen we samen tot de beste beveiliging van jouw woning en/of bedrijfspand. Langdurige samenwerking in een goede verstandhouding, daar gaan wij voor bij Alert Systems. Jouw veiligheid is onze zorg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?