Alarmsysteem

Op zoek naar een profesioneel alarmsysteem?

Beveiligen met een alarmsysteem

Inbraak in jouw huis of gebouw? Dat wil je zeker niet! Een alarmsysteem van Alert Systems zal die kans aanzienlijk verkleinen en beschermt je eigendommen tegen inbrekers en dieven. Uiteraard werkt het bij daadwerkelijke inbraakpogingen, maar misschien nog wel belangrijker is de preventieve functie. Mocht de inbreker desondanks toch een inbraakpoging doen, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan. Dit schrikt de meeste inbrekers al af voordat ze binnenkomen.

Alarmsysteem voor woning of bedrijf

Voordat een alarmsysteem geïnstalleerd wordt, stellen we altijd eerst een beveiligingsplan op. Hierin worden alle bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen opgenomen. Aangepast aan jouw situatie en wensen, voor het beste eindresultaat. Voor een goede opvolging van de signalen is het systeem uiteraard aangesloten op een alarmcentrale, om de pakkans op de inbreker te vergroten en de schade te beperken. Detectoren zullen altijd tactisch worden geplaatst voor een optimale beveiliging.

Veiligheid voor nu en in de toekomst

Alert Systems uit Breda is een specialist in het installeren van alarmsystemen. Wij komen gratis op locatie en stemmen jouw wensen af. Op basis van deze kennis kunnen wij een advies op maat geven. Wij leveren conform de regelgeving en onze installaties voldoen aan hoogst gestelde eisen. Na installatie kunnen wij een beveiligingscertificaat afgeven voor de verzekeraar. Zo heb jij de zekerheid dat je woning of bedrijfspand optimaal beveiligd wordt.

Alarminstallaties van Alert Systems zijn op vele manieren uit te breiden. Zoals met sirenes, bewakingscamera’s, brandbeveiliging en toegangscontrole. Om de garantie op beveiliging van jouw woning of bedrijfspand te kunnen blijven garanderen, is onderhoud op het alarmsysteem echter noodzakelijk. Ook dat regelen wij graag voor je. De kans op storingen wordt hierdoor verminderd en de levensduur van het systeem vergroot. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met de monteur bepaalde organisatorische veranderingen te bespreken.

Neem contact op

Wil jij geruster slapen met een veilig gevoel?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze beveiligingsadviseurs, om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Ook komen we graag bij je langs voor een advies op maat. Zo komen we samen tot de beste beveiliging van jouw woning en/of bedrijfspand. Langdurige samenwerking in een goede verstandhouding, daar gaan wij voor bij Alert Systems. Jouw veiligheid is onze zorg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken?