Buitendetectie

Het woord buitendetectie zegt het al, buiten detecteren.
Bewegingsmelders die buiten zijn opgesteld signaleren de aanwezigheid van personen rond een object of gebied.

Waarom buitendetectie?

Het snel detecteren van mogelijke indringers geeft u de tijd om maatregelen te nemen.Nadat indringers rond uw woning zijn gesignaleerd, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. Nog voordat een inbreker zijn slag kan slaan is hij of zij gedetecteerd. En dat is precies wat wij willen.

Hoe werkt buitendetectie?

Onze buitendetectie sensoren zijn uitgerust met twee sensoren. De twee sensoren moeten beide een beweging detecteren voordat er een alarm melding naar de centrale wordt verstuurt. Dit voorkomt dat de bewegingsmelder een alarm melding verstuurt als er een huisdier rond uw woning loopt.

Buitenpirdetectiegebied50

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *